Hvordan bli smashing sexy på 48 timer

av Amalie_S  juni 7, 2010 at 7:46 pm (helse, sommer)

Dersom drømmedaten er om noen dager, eller du finner ut at invitasjonen til sommerbryllupet allerede er til helgen, og ikke neste helg slik du trodde, hva gjør du?
Føler du at bikini-formen floppet, og skulle så gjerne kommet inn i cat-suit’en og knurret sexy til din elskede til helgen? Energi-boost er en ting, da kan man drikke en vitamin-shake, men hvordan se sexy ut på bare to dager?

 Oppstrammende og oppløftende råd er dyre når man finner ut at dagene går fortere enn man rakk å planlegge. Her er noen tips for hvrdan du kan  freshe deg opp  på 48 timer!

perfect body cartoonHvem har vel ikke falt i fellen for fristelser midt  i slankekuren, med det resultat at man dropper ut av programmet? Og tilbake står man jo der, litt “molefunken” for ikke å ha klart å holde seg selv i nakkeskinnet gjennom hele programmet….etter å ha lidt nederlaget, og gnidd seg i selvmedlidenhet et par uker, begynner det å demre for deg hva motivasjonen for hele slankekuren var…. En fest eller en tilstelning der alt skulle være så perfekt! Man skulle føle seg fresh fra topp til tå; den dagen da man skulle brilliere foran venner og kjenne seg så sommerfresh som man bare kan bli! 

Drømmescenarioet der man kom inn i forsamlingen med en glød som alle andre bare kunne misunne. Bevege seg inn på en sexy måte med en strammere kropp enn det de kunne huske de så sist, og lett vifte opp en solbrun arm idet man fikk øye på noen kjente. Ikke bare øynene skulle skinne, men hele ansiktet skulle gløde av sunnhet, der du gikk over gulvet mens du dro hånden gjennom det tykke og glansfulle håret, vel vitende om at kjolen du gled så rett inn i, fremhever dine sexy former på en perfekt måte, og du bare gledet deg til sommervarme dager der du ublygt kunne sprade sexy rundt i bikini hele sommeren….
Brått våkner man fra dagdrømmen og finner ut at planen gikk i vasken, man føler seg som et takras, og det er bare noen dager igjen til årets “happening”!

Undertegnede har trålet gjennom internettsider for å finne effektive råd som skal virke på bare et par dager. Her er enkle tips og triks for både kropp og hår, så det er bare å “hive seg rundt”!

(mer…)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Permalenke Kommentarer (0)

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00