Hvordan bli smashing sexy på 48 timer

av Amalie_S  juni 7, 2010 at 7:46 pm (helse, sommer)

Dersom drømmedaten er om noen dager, eller du finner ut at invitasjonen til sommerbryllupet allerede er til helgen, og ikke neste helg slik du trodde, hva gjør du?
Føler du at bikini-formen floppet, og skulle så gjerne kommet inn i cat-suit’en og knurret sexy til din elskede til helgen? Energi-boost er en ting, da kan man drikke en vitamin-shake, men hvordan se sexy ut på bare to dager?

 Oppstrammende og oppløftende råd er dyre når man finner ut at dagene går fortere enn man rakk å planlegge. Her er noen tips for hvrdan du kan  freshe deg opp  på 48 timer!

perfect body cartoonHvem har vel ikke falt i fellen for fristelser midt  i slankekuren, med det resultat at man dropper ut av programmet? Og tilbake står man jo der, litt “molefunken” for ikke å ha klart å holde seg selv i nakkeskinnet gjennom hele programmet….etter å ha lidt nederlaget, og gnidd seg i selvmedlidenhet et par uker, begynner det å demre for deg hva motivasjonen for hele slankekuren var…. En fest eller en tilstelning der alt skulle være så perfekt! Man skulle føle seg fresh fra topp til tå; den dagen da man skulle brilliere foran venner og kjenne seg så sommerfresh som man bare kan bli! 

Drømmescenarioet der man kom inn i forsamlingen med en glød som alle andre bare kunne misunne. Bevege seg inn på en sexy måte med en strammere kropp enn det de kunne huske de så sist, og lett vifte opp en solbrun arm idet man fikk øye på noen kjente. Ikke bare øynene skulle skinne, men hele ansiktet skulle gløde av sunnhet, der du gikk over gulvet mens du dro hånden gjennom det tykke og glansfulle håret, vel vitende om at kjolen du gled så rett inn i, fremhever dine sexy former på en perfekt måte, og du bare gledet deg til sommervarme dager der du ublygt kunne sprade sexy rundt i bikini hele sommeren….
Brått våkner man fra dagdrømmen og finner ut at planen gikk i vasken, man føler seg som et takras, og det er bare noen dager igjen til årets “happening”!

Undertegnede har trålet gjennom internettsider for å finne effektive råd som skal virke på bare et par dager. Her er enkle tips og triks for både kropp og hår, så det er bare å “hive seg rundt”!

Sjekk den sexy kroppen!

perfect ladyVi vil alle ha silkemyk hud, en sommervarm glød, stramme opp kroppen her og der, og kunne skli rett inn i hvilken som helst sexy kjole…
Selvtilliten er viktig for å føle seg sexy, men her er noen praktiske tips til hvordan du kan få kroppen til å skinne enda mer:

Få en sexy kropp på 48 timer

1.«De-bloat», prøv denne raske detox-dietten. Du vil ha fem måltider om dagen i to dager.
De første fire måltidene pisker du opp en ris-te laget av:
a) en skje protein-pulver, tilsvarende 20 gram protein,
b) en håndfull friske eller frosne bær,
c) en teskje linfrøolje,
d) is og vann.
det femte måltidet, grill eller stek 4 gram av magre proteiner (fisk, kylling eller kalkun), en og en halv kopp med dampede grønnsaker, og fem nøtter eller oliven.

2.Dersom du ikke vil holde en streng diett, holder det å bare eliminere enkle karbohydrater (hvitt brød, ris, pasta) og sukker. Også motstå dryss salt på måltider. Sodium lokker deg til å holde på fuktigheten.

3.Drikk minst 4 kopper vann pluss 4 kopper grønn te (det er en god fettforbrenner) hver dag. Og nix alkohol, som er høy i kalorier, er en brems og ødelegger viljestyrken. 

4. Ikke spis senere enn kl 20:00. Forbrenning om natten vil gjøre deg puffy og svak neste dag. I tillegg avbryter den produksjonen av veksthormoner som kroppen produserer om natten, noe som reduserer kroppsfett og bygge muskelmasse.

5. Mellom sju og åtte timers søvn en natt gir kroppen nok tid til å produseer disse veksthormonene. Selv bare et par netter med god søvn vil gjøre en stor forskjell.

6. Selv to dagers opptrapping på treningsstudioet kan ha en oppstrammende effekt. Det hjelper faktisk å øke treningsøkten til 90 min; 30 minutter med cardio, etterfulgt av 30 minutter med vekter, og avslutt med en halv times cardio. Dette vil gi deg umiddelbar oppstramming. Har du ikke tid til 90 min? Ta sikte på en times treningsøkt!

Og hva med hud, ansikt og hår?  Les videre for flere kjappe tips!

perfect faceLa huden skinne!

1. Skrubb hele kroppen i dusjen kvelden før festen for å få glatt og skinnende hud. Bruk gjerne en hampvott og kroppspeeling-krem.

2. For å få en sommerlig glød, dra en selvbrunings serviett over huden (det finnes flere typer på markedet, prøv parfymerier, Vita eller H&M, evt bestill på internett) Den er enkel å bruke, og fargen kommer gradvis. Hvis du ønsker en dypere farge, kan du gjenta prosessen etter en time.  (når du er ferdig med selvbruningen; ikke glem bodylotion!)

3. De mest effektive rådene mot puffy øyne eller mørke ringer: Trekk to grønne teposer, og la dem avkjøle. Legg deg ned og plassere dem over øynene i 10 minutter. Koffein vil stramme vevet og redusere hevelse. (Evt. legge på is, eller smøre på hemmoroide-krem)

4. Hvis du har en kvise, reduser den ved å pakke en isbit i en tynt kjøkkenhåndkle og la den hvile på kvisen i 3 minutter. Dette vil lindre betennelse og rødhet. Deretter kan du dekke kvisen med en skvett av lavendel olje, som vil tørke blemmen og drepe bakterier.

5. Søvn er like avgjørende for ansiktsfarge som det er for figuren, så ikke dropp den! Mens du sover fylles nemlig kroppen med nye hudceller og produserer kollagen og elastin (som holder huden sterk og fyldig).

6. En ansiktsmaske er heller ikke å forrakte. Det fins et stort utvalg i de fleste parfymerier, men de beste lager du selv med helt naturlige ingredienser- google etter oppskrifter fra internet!

Superkjappe tips for livløst og slapt hår? Her er redningen!Ja til et fyldig, oppsiktsvekkende hår!

perfect hair blond1. På den dagen du vil skinne litt ekstra, kan du starte med å vaske håret med en volum-sjampoo for å gi håret ekstra fylde.

2. Følg på med en dyp-condition hår-maske/hårkur. La den virke i 3-5 min for optimal glans. For enda bedre resultat anbefales: «Ken paves healthy hair Boost Up Color Drops» (drugstore.com) i balsamen. Det vil intensivere og lyse fargen din.

perfect hair3. For et godt resultat, bør du la håret lufttørke i noen minutter før du bruker hårføneren. Arbeid med to-tommers brede seksjoner av håret, løft hver del med en rund børste (dette får håret til å til å øke volumet fra røttene), og deretter setter du hårføneren i vinkel nedover mens du kjører børsten gjennom håret, og evt. avslutter med å krølle børsten innover når du kommer til hårtuppene. Dette vil jevne ut «bustete hårtupper».

4. Har du ettervekst av pga farging, kan du dekke over dette på et øyeblikk ved å gre hårmascara fra røttene og ut. Som et tips nevner Cosmopolitan «QuickTint» (quicktint.net), en touch-up produkt som ligner på mascara.

5. Avslutt med å gni littt hårvoks på tuppen av hårene ditt for å skjule flisete tupper (noen bruker også bare litt bodylotion, eller krem, som gjør litt av den samme nytten).

Dette er fritt oversatt fra tips jeg har fått fra venner, lest i magasiner, og funnet på internet, bl.a.  fra Cosmopolitan:  http://www.cosmopolitan.com/hairstyles-beauty/skin-care-makeup/look-amazing-in-48-hours

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00