Kvinner: Gi sex en sjanse når mannen er kåt!

av Amalie_S  oktober 6, 2009 at 5:21 pm (helse) Stikkord:, , ,

Vi er født som dampende hete erotiske vesener – urinnstinktet vårt sier vi elsker sex.
Likevel gjemmer mange kvinner seg bak unnskyldinger for å slippe unna sex.

At sex skal være vel og bra for helsen er det vel ingen som har sagt noe imot, men visste du at sex faktisk også fører til at du får mer overskudd og energi?

Hvorfor gjør de det? Forstår ikke dagens såkalte smarte kvinner at de gjør seg selv en bjørnetjeneste?

 

Så hvorfor ikke ha mer sex, og få mer overskudd til å gjøre både husarbeid og andre oppgaver?

Om det stemmer med ryktene om at en gjennomsnittlig nordmann har sex høyst 2 ganger i uken, er det skremmende å tenke på.

Når man setter dette i sammenheng med at fleste menn er kåte stort sett 24/7, og tenker på sex hvert syvende sekund, så blir det litt ubegripelig å skjønne at en gjennomsnittlig nordmann bare “har seg” lusne to ganger i uka…. Med den appetitten burde de jo ha seg minst to ganger om dagen!

Hva er grunnen til at det er slik?
Hva stopper mannen i å ha seg oftere?
Stress? Tid? Kvinner som setter en stopper?

Vi bør slå et slag for flere “kjappiser”!

 En artikkel på VG nett om forskning på bananflue-sex fikk meg til å sperre opp øynene. Ikke det at jeg er opptatt av bananfluer, men jeg måtte le litt av at forskere trekker en noe rar slutning i det de studerer hvordan bananfluer har sex, og deres adferd etterpå, og prøver å se en sammenheng til oss mennesker.

“Jøsses” tenkte jeg “åsså bananfluer da gitt??!?”

Jeg er sannelig ikke sikker på om bananfluer og mennesker kan sammenlignes på noe som helst vis, men én ting fattet min interesse – og det var nemlig det at de hadde kommet frem til at de kvinnelige bananfluene ble mer energiske etter å ha hatt seg en omgang med hannen.

Og er det slik som forskerne tror? Blir kvinner mer kvikke og energiske etter sex?

Av egen erfaring kan jeg svare helt klart på dette spørsmålet. Har jeg fått meg en omgang, føles verden mer lystbetont, jeg merker humøret stiger, og jeg får energi til å gjøre både det ene og det andre. Effektiv blir jeg også, samtidig som kreativiteten øker – og jeg føler meg smartere over å finne praktiske løsninger på utfordringer.
Og min kjære.. ja, det er ikke å skjule at han er en svært glad og fornøyd mann etter sex..og hvem vil vel ikke ha en tilfreds mann rundt seg?

Er din kjære deppa, så vær god og giv løs på en skikkelig het og heftig omgang!
Jeg personlig tror både kvinner og menn er skapt for å ha mye sex.
Det ligger mye helse i det. Både psykisk og fysisk. (Det kan jo bli litt av en treningsøkt om man virkelig går inn for akkurat DET! ;)
Nærhet og berøring, hete kropper som klamrer seg til hverandre, følelsen av at man er attraktiv, noen som digger å pule den deilige kroppen din….mmmm…er jo som balsam for sjelen.

 

 
Forskning har jo kommet til at pasienter som lider av depresjoner kommer seg raskere, dersom de får mye sex. Men leger sier jo ikke det, de bare anbefaler å “drive fysisk aktivitet”…

Aldri har jeg møtt en mann som sier nei takk til å ta en kvikk én, dersom kvinnen i hans liv kommer inn og sier hun er kåt. Mannen sier ikke det er undertrykkende, men deilig og opphissende.

Hvorfor hører vi ikke mer fra kvinner som elsker at mannen er kåt hele tiden, og elsker å ta en kjappis?

Nettet flommer over av tips om hvor man kan ta seg en rask omgang, men egentlig er det bare å sette fantasien i sving. Er man ramkåt, så finnes det alltid ett eller annet sted til å ta seg en kjapp én både ute og inne….og det beste av alt; du trenger ikke kle av deg alle klærne heller!! ;)

 
Det skrives om kvinner som NEKTER å spre beina så fort som mannen er kåt, fordi de mener det er undertrykkende.  (ikke i min fjerneste anelse skjønner jeg hvorfor noen kvinner opplever det slik, dersom det utføres av hennes elskede mann….liker hun ikke å ha sex med sin kjære da eller??)

Det finnes SÅ mange dårlige unnskyldninger fra kvinner som nekter “å leke sexdukke” (som noen kaller det) for sin egen mann…
Selv har jeg hørt mye sytende kvinnfolk med bunnløse argumenter for labert sexliv, her er et knippe som jeg tar meg frihet til å kommentere:

 1. Jeg har ikke tid. 
  Hvor lang tid tar en kjappis? 10-15 min toppen! Kortere tid enn du skravler i telefonen!    

 2. Jeg har ikke lyst.
  Må du alltid være tent på fohånd?? La mannen vite hva som tenner deg raskt, som små kyss på halsen, berøring oppover lårene, ord om at han elsker deg, U name it! Vedder på at alle kvinner har ett eller annet som gjør at de tennes på “no time”. Og for all del, ikke forvent at tenningen skal skje av seg selv…. Du må legge alle andre tanker bort, og bare nyte, nyte… DA blir du tent.    

 3. Det er ikke noe morro om han bare skal “tømme seg”, det er bare han som vil få sin utløsning, og jeg får liksom ikke noe ut av det.
  Men kjære vene da kvinnfolk!
  Sex betyr mye mer enn bare “tømming” og orgasmer!
  Det er nærhet! Elskov kommer av ordet å elske!
  Hvorfor nyter ikke du slik som mannen?
  Tar du ansvar for at du selv har det godt-eller har du lagt det ansvaret over på mannen???  Vær like oppmerksom og opptatt av din egen tilfredsstillelse, at DU nyter sex, slik som mange menn gjør.Det er DIN sexualitet, og det er DIN oppgave å utforske den og finne ut hva som gjør deg godt! 

  Kos med deg selv oftere! Hvor lang tid tar det før du får orgasme? Om du har problemer med å få orgasme, så kanskje du skal utforske din egen sexualitet litt mer, bli komfortabel med din egen kropp, dine sanser, hva du tenner på, og ikke minst; finn ut hvor dine erogene soner er.

  Mange kvinner får ikke orgasme fordi de tenker for mye, enten på utseende, handlelisten, stress i dagsplanen, eller andre ting. Når du skal ha sex, så må du legge alt det der bort, tømme hodet, gjerne lukke øynene, (som i en meditasjon) slappe av og kjenne på følelsen av å bli berørt, nyte at noen tar på deg og koser med deg. Husk at mest sannsynlig gjør han det fordi han er glad i deg, og hvorfor skal ikke du vise tilbake hvor glad du er i han? Skal love at om du fokuserer på å nyte, og konsentrerer deg om følelsene, varmen, heten og nærheten når du har sex, så får du orgasmer i fleng du også.
   
   

   

 4. Når jeg vil ha sex, vil jeg ha god tid, romatikk, kjærlighet, stearinlys og god mat, deilig og langt forspill, og bla..bla..bla…
  Ok, vær ærlig med deg selv: En slik seanse med så mange elementer tar tid. Hvor mange ganger i uken har du tid til å sette av 3 timer fordi du skal ha sex? Det må da isåfall settes opp i timeplanen da, slik at du faktisk får tid til alt det der?
  Joda, som kvinne så er jeg enig i at en 3 timers seanse i ro og mak med sin kjære er supert, MEN….Hvis det er SLIK du vil at ALL SEX i ditt liv skal være, ja, da blir det ikke ofte noe på deg for å si det sånn..Kan du ikke heller la disse seansene kalles en kosekveld som du setter opp en gang i uka og at DE varer lenge, men ikke la det bli den eneste sexen du har i hverdagen - fyr løs med minst en kjappis pr dag!   

   

 5. Vi har jo barn vettu, og det er ikke mulig å fred et sekund, så kjappiser, nei, det går ikke for oss.
  Uansett om dere har barn eller ikke:
  Det finnes ALLTID smutthull til en kjappis, tro meg.
  Slå ut håret og tillat deg å være litt vill og gal!
  Når barna er små skal de jo ha en liten lur nå og da, hva med å ofre 10 min med litt ompa-ompa? Er han på jobb, ta med barnevogna til arbeidet hans, be den snille sekretæren om å passe det sovende barnet i fem min, ta en kjapp en med din kjære på kontoret hans, et ledig møterom, finn heisen eller branntrappen, bilen, vaskekottet - det finnes plenty med steder for en kjappis – bare sørg for at ingen ser dere, og hold støynvået nede! Har du større barn så er jo de på skole/barnehage, og gjerne speidern, fotballtrening eller noe annet på ettermiddagen… Og barn legger seg mange timer før dere, gjør de ikke? Hva med en kjapp en i sofan, eller på kjøkkenet mens dere spiser kvelds?   

   

 6. Vi jobber så mye begge to, så det blir så lite tid sammen.
  Jobber dere begge lange dager, så besøk hverandre i lunsjen eller etter fire når de fleste har gått hjem.. Et kjapt “ærend” kan vel alle tillate seg på lange dager?    

 7. Jeg er så sliten at når jeg kommer til leggetid, så orker jeg bare ikke å ha sex, da vil jeg bare sove.
  En kjappis kan også gjøres i sengen før du sovner og vil bare gjøre deg godt, og så sovner du med et smil om munnen.. mange sier sex er den beste “stress-reliefer”.
  Eller ta en kjappis før dere står opp.. dagen kan ikke startes bedre enn at du har fått bekreftelse på at du er attraktiv.. 
      

   

 8. Jeg sliter med migrene/hodepine, og da har jeg iallefall ikke lyst.
  Forskning har vist at når man har sex utløses endorfiner, noe som gjør at smertene blir mindre…. Så tar du deg en smertestillende, og tar det litt rolig de to første minuttene før nytelsen og endorfinene utløses, ja, så vil du faktisk oppleve at det er ikke så vondt i hodet likevel… Egen erfaring viser at sex mot hodepine funker dritbra! ;)

 

Ingen vet riktig hvorfor, men mange kvinner har ikke den samme sexdriften som menn. Likevel kan kvinner få like mye ut av hyppig sex som mannen, om de bare lar seg rive med, og ikke er så sta.

Og la en ting være klinkende klart:
Sex skal være nytelse for begge parter!
Hvorfor noen opplever det som tvang og undertrykkelse, er ukjent for meg, når begge er i et forhold der de elsker og respekterer hverandre. Kvinner burde kanskje bli mer opptatt av sex, og ikke bare hvordan de skal tilfredsstille mannen, men også hvordan å tilfredsstille seg selv. Lære sin egen kropp å kjenne, og være glad i kroppen sin, uansett hvor mange skavanker man har. Mannen du lever med liker jo kvinnen slik du er, og vil elske med deg – din kropp – og ikke noen annen! 

Når han mener du er sexy – hvorfor skulle ikke DU synes du er sexy også?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

3 kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. TOTOBjørnsånn sier,

  oktober 6, 2009 at 5:34 pm

  Fantastisk innlegg. Blir spennende å lese videre kommentarer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. zamoyski sier,

  oktober 6, 2009 at 6:25 pm

  Haha, og omvendt og ?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Wolfsea sier,

  oktober 6, 2009 at 6:53 pm

  It takes two to tango and I’m dancin all night long ;)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00